Skip to main content

Je Persoonlijk reisadviseur

Marian Graftdijk

Al jarenlang ben ik met enorm veel plezier werkzaam in de vakantiebranche (verhuur van vakantievilla's). Na het afronden van een verbredende en verdiepende opleiding bij Personal Touch Travel in 2018, organiseer ik nu vanuit deze mooie organisatie de meest uiteenlopende schitterende reizen.

Nu kan ik mijn werk combineren met mijn passie voor reizen in de breedste zin van het woord.

Voor jouw droomreis, ver weg of dichtbij, low budget of luxe, kamperen of cruisen, een pakketreis van TUI of rondreis op maat, individueel of in een groep, strand of sportief, cultureel of met een thema, voor alle soorten reizen kan je bij mij terecht. Zelfs tickets voor wedstrijden en evenementen kan ik boeken. En ook als je alleen nog vage ideeën hebt, kan ik je helpen je reiswensen vorm te geven.

Een goede reisadviseur ontzorgt je bij het organiseren van je droomvakantie, van moment van vertrek tot thuiskomst. Ik ben daarom heel flexibel en 24/7 bereikbaar. Wil je een afspraak maken? Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Neem contact op

"The Personal Touch" van Marian Graftdijk

Flexibel

Reisadvies bij je thuis of op kantoor op een tijdstip dat jou uitkomt. Je hoeft er de deur niet voor uit, geen wachttijden bij het reisbureau, geen gezoek op het internet en geen reisgidsen doorworstelen. Met één telefoontje of e-mail neem ik je al dit werk uit handen.

Meer service

24/7 sta ik, Marian Graftdijk, voor je klaar. Vóórdat je op reis gaat, maar ook tijdens en na je reis. Ik regel alles en ontzorg je volledig zodat jij alleen je koffer nog hoeft in te pakken. Perfecte service zonder meerprijs.

Maatwerk Geleverd.

Zelfde prijs

Ik kan je alle reizen aanbieden die je ook bij een reisbureau kunt boeken of zelf hebt gevonden via internet en vaak tegen gunstigere prijzen. Door mijn samenwerking met Personal Touch Travel heb ik toegang tot een veelzijdig reserveringssysteem en kan ik prijzen vergelijken.

Zekerheid

Via de franchiseformule van Personal Touch Travel ben ik aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Een veilig en vertrouwd idee.