Skip to main content

Verre reizen met "The Personal Touch" van Marian

Ontdek de wereld met een maatwerk reis

Verre reizen maken staat bij veel mensen op het verlanglijstje, genieten van andere voor ons onbekende culturen. Vol enthousiasme begin je met zoeken. Het eerste uur googelen is nog leuk, maar al snel verdwaal je door het enorme aanbod compleet. Herkenbaar?

Is het wel een betrouwbare website, kan ik zelf rijden of alleen met een chauffeur, aan welke kant rijden ze, is het wel veilig, kan ik hier naar toe met (jonge) kinderen, heb ik een visum nodig, welke inentingen zijn verplicht, wat is de beste periode om hierheen te gaan, is een groepsreis aan te bevelen of kan ik ook individueel reizen?

Allerlei zaken waar ik advies over kan geven. Wij werken samen met betrouwbare, vaak lokale, partners die er zelf wonen, de leukste plekjes kennen en je vaak laten kennismaken met hun familie, lokale gebruiken en producten.

Zullen we eens kennismaken?

De eerste stap naar een onvergetelijke vakantie is het kennismakingsgesprek. Neem contact met mij op dan maken we een afspraak. Met alle plezier kom ik bij je thuis om je reiswensen te bespreken.

Contact opnemen