Skip to main content

Cruisen met "The Personal Touch" van Marian

Ontdek cruisen

Er is een cruise voor iedereen! De mogelijkheden zijn eindeloos. Je doet diverse bestemmingen aan en hoeft maar één keer je koffer uit te pakken. Ideaal toch?

Een cruiseschip is het beste te omschrijven als een varend hotel; veel luxe aan boord, prettige ambiance, iedere dag gerechten uit een ander land proberen in de specialiteiten restaurants, sporten met uitzicht op zee, je lekker laten verwennen bij de Spa en Wellness of gewoon helemaal niets doen en tegelijkertijd veel bestemmingen verkennen en ontdekken.

Een cruise past in bijna elke reis. Zo kan je na je rondreis door Amerika je reisafsluiten met een cruise naar de Caribbean. Een onvergetelijke ervaring!

Ook een keer een cruise proberen? Ik luister naar je wensen en kom met een cruisevoorstel op maat. Of je nu een groot schip wilt met veel faciliteiten of liever een klein, persoonlijk en wat gemoedelijker schip, luxe of iets minder luxe, een zeilcruise of een riviercruise, ik weet de mooiste voor jou te vinden.

Zullen we eens kennismaken?

De eerste stap naar een onvergetelijke vakantie is het kennismakingsgesprek. Neem contact met mij op dan maken we een afspraak. Met alle plezier kom ik bij je thuis om je reiswensen te bespreken.

Contact opnemen